Projecten tekst/beeld

Na mijn opleiding (HBO) Vormgeving & (marketing)Communicatie werkte ik o.a. bij mediabedrijf Sanoma voor verschillende tijdschriften. Daarna volgden verschillende opdrachten en projecten waarin tekst en/of beeld centraal staan. Ik ben beschikbaar als tekstschrijver (interviews, tekst voor print, websites en social media) en illustrator, of een combinatie van die twee.

Hieronder een aantal speciale projecten waar ik met plezier aan heb gewerkt (en die voor herhaling vatbaar zijn šŸ™‚

Musical

Schrijven en coƶrdineren eindmusical groep 8 basisschool Elckerlyc Heiloo 2016-2017: Planet Challenge.

Levensverhalen

In 2015 maakte ik het levensboek van mevrouw Kaal. Haar zoon schreef mij, na haar overlijden, het volgende:

 ā€œJe kunt bijna niet begrijpen hoe belangrijk dit boekje is geweest tijdens de periode van de dementie, het werd een soort van handboek dat mijn moeder hielp haar herinneringen op pijl te houden en te vertellen over haar leven tegen wie dan ook. KopieĆ«n lagen overal en zaten her en der in haar kleding.ā€ Dirk-Otto Kaal

Magazine

Magazine voor Woonzorgcentrum De Loet in Heiloo. Aanleiding: Verhuizing van het woonzorgcentrum naar nieuwbouw. Vrijwilligersproject Natalie Bottemanne 2012/2013: Concept, interviews, tekst, fotografie, coƶrdinatie, realisatie. Vormgeving: Bang Zoom Media.

Schrijver

Ik schrijf ook met veel plezier fictie, waaronder korte verhalen, en ik werk aan een roman ‘Papier’ en kinderboek ‘Kosmo & Caspar’.