Tibbe babyboek

Nog steeds te bestellen. Nu voor slechts €10,- inclusief verzendkosten binnen Nederland!

Welkom in de wereld van Tibbe!

Na de geboorte van mijn zoon Rover in 2005 bedacht ik het character/popje Tibbe. Tibbe schittert in zijn eigen boek. Een speciaal boek. Niet alleen een voorleesboek, en niet alleen een ‘babyboek’, maar juist een combinatie van die twee. Het boek met de titel ‘Ik ben Tibbe…Wie ben jij?’ is in 2008 gemaakt en uitgegeven door Bang Zoom Media.

Het boek bestaat uit een voorleesverhaal over het vrolijke popje Tibbe, maar biedt tegelijkertijd de mogelijkheid om het verhaal van je kind vast te leggen door het plakken van eigen foto’s. Zo wordt dit boek uniek en persoonlijk!

Leuk voor je eigen kind, en als kraamcadeau of bijvoorbeeld voor een eerste of tweede verjaardag.

Tibbe is een lief poppetje. Een nieuwsgierig jongetje die zijn nieuwe wereld ontdekt en verkent. De veilige wereld als baby, dreumes en later peuter.

Tibbe woont in een leuk vrolijk huis en vult zijn dagen met o.a. drinken, spelen en zoveel mogelijk om zich heen kijken. Zijn wereld bestaat vooral uit ‘thuis’ en de belangrijkste mensen om hem heen zijn papa en mama.

IN TOTAAL STAAN ER 19 THEMA’S IN HET BOEK, WAARBIJ JE JE EIGEN FOTO’S KAN PLAKKEN.

Op de linker pagina’s lees je het verhaal van Tibbe. Hij wil graag alles laten zien en is benieuwd naar de dingen die belangrijk zijn in het leven van jouw baby/dreumes/peuter. Bijvoorbeeld: Familie, Knuffel, Eten, In bad en Spelen.

Op de rechterpagina’s kun je vervolgens je eigen foto’s plakken en er eventueel een tekstje bij schrijven. Zo ontstaat er een persoonlijk en herkenbaar verhaal over je baby’s wereld.

Juist in deze tijd, waarin veel ouders werk en gezin combineren en er meer en meer een beroep wordt gedaan op externe verzorgers, vormt dit boekje een houvast voor je kind. Met ‘Ik ben Tibbe… Wie ben jij?’ heeft je zoon of dochter dus ook altijd een stukje thuisgevoel bij zich om te laten zien aan opa en oma, oppas of kinderdagverblijf.

Na het aanvragen van het boek via de contactpagina ontvangt u verdere bestelinformatie. Na overmaken van het bedrag (€ 10,- inclusief verzendkosten binnen Nederland) wordt het boek z.sp.m. aan u verzonden.