Over mij

Mijn naam is Natalie Bottemanne. Ik ben geboren op eerste kerstdag 1970. Samen met mijn man Marco en zoon Rover (18) woon ik in Heiloo, een dorp vlakbij de kust van Noord-Holland.

TEKST: Lezen en schrijven vond ik op jonge leeftijd al heel erg leuk. Het leerde mij andere werelden kennen en het hielp ook om grip te krijgen op het leven. Nog steeds schrijf ik graag, zowel zakelijk als fictie. Ik observeer en luister met aandacht. Zo kom ik tijdens interviews tot de kern van een persoon, organisatie of boodschap. Ik heb een hoofd vol (creatieve) ideeën. Ik zoek orde, maar omhels soms ook de chaos. Ik hou van verhalen met een lach en een traan, zoals het leven is.

ILLUSTRATIE: Naast tekst is beeld ook altijd belangrijk voor mij geweest. Daarom was mijn opleiding (HBO) Vormgeving & Communicatie de juiste keuze. Het vormde mij zowel creatief als commercieel. Ik heb kennis en ervaring in marketing-communicatie, naast beeldgevoel en ontwikkeling in vormgeving. Bij mediabedrijf Sanoma werkte ik, onder andere als projectcoördinator, voor verschillende tijdschriften. Mijn illustraties bestaan veelal uit mixed-media, combinaties van materialen en technieken. Met de hand gemaakt en/of digitaal bewerkt.

VOICE-OVER: Tekst komt soms nog meer tot zijn recht als het wordt uitgesproken. Ik ben voorstander van het zo vroeg mogelijk voorlezen aan kinderen. Het vergroot de woordenschat. Daarom ontwikkelde ik het babyboek ‘Ik ben Tibbe…wie ben jij?’. Een stem is belangrijk en leuk om als instrument in te zetten. Zingen doe ik als hobby, maar ik ben ook beschikbaar als voice-over.