Iedere dag een nieuwe illustratie op Instagram.

Sinds 19 april 2021 post ik iedere dag een nieuwe, die dag gemaakte, tekening of illustratie op Instagram (@nataliebottemanne). Om mijzelf uit te dagen weer dagelijks met tekenen bezig te zijn. Dat vind ik namelijk ontzettend leuk om te doen! Maar vaak komt het er niet van om vrij werk te maken, of om gewoon iets te schetsen zonder dat het meteen heel goed of af hoeft te zijn.

‘It takes 66 days to create a habit’

Ik las ergens dat het 66 dagen duurt voordat iets een gewoonte wordt. Dus ga ik de uitdaging met mijzelf aan om 66 dagen elke dag iets te tekenen en het op Instagram te plaatsen. Ook als het niet af is, of als ik eigenlijk geen tijd heb. En wie weet is het dan dus een gewoonte geworden waardoor ik het na die 66 dagen gewoon doorzet…..

Posted on: 29 april 2021, by :

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.