Cas Bottemanne 80 jaar

Tijd voor een overzicht van zijn werk!

Op 23 september 2020 is mijn vader Cas Bottemanne 80 jaar geworden. Cas tekent en schildert al zijn hele leven. Helaas heeft hij nooit een expositie gehouden. Wij wilden hem daarom verrassen met een expositie op locatie. Gezien de corona-maatregelen is dat lastig. Daarom nu op mijn website een aparte pagina waar al zijn werk bijeen is gebracht. http://www.nataliebottemanne.nl/casbottemanne

Posted on: 23 september 2020, by :

3 thoughts on “Cas Bottemanne 80 jaar

  1. Beste Kristof, wat leuk dat u onze site heeft gevonden. Ik heb het aan mijn vader gevraagd maar het is niet van hem helaas. Het onderwerp komt hem niet bekend voor en hij signeert ook niet met alleen zijn voornaam. Jammer! Ik hoop dat u de echte Cas van uw schilderij nog kunt achterhalen. Succes en vriendelijke groet, Natalie

  2. Beste Natalie, mooie schilderijen van U vader. Het toeval wil dat ik misschien in het bezit ben van een van de werken van hem. Ik heb het ooit eens gekocht omdat de kleuren me zo in het oog sprongen. Het is een schilderij met heel uitgesproken gele tinten en beeld een man die puntert uit en in een bootje staat. Het werk is gesigneerd Cas. Dus niet Cas B. Of C.B zoals ik op enkele van zijn werken zie. Graag stuurde ik U een foto zodat U het werk kan toewijzen aan uw vader. Of misschien is het niet van hem en moet ik verder zoeken.

  3. Hallo Cas,

    Ik ben echt verrast door de mooie tekeningen en schilderijen. Prachtige kleuren. Sterk hoor. Blijf dit lekker doen, want van mooie dingen maken word je altijd blij.

    Vriendelijke groeten,
    Marian

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.