Nu te bestellen: de superleuke eindmusical voor groep 8: Planet Challenge!

eindmusical

Ben je werkzaam in het basisonderwijs of zit je eigen kind nu in groep 8? Dan wordt dit laatste schooljaar hoogstwaarschijnlijk afgesloten met een spetterende eindmusical. Wij ontwikkelden met veel plezier de eigentijdse musical ‘Planet Challenge, een intergalactisch schoolkamp’.

Na de succesvolle première van vorig jaar, zou het te gek zijn als meer leerlingen kunnen schitteren in deze productie. Daarom is het vanaf nu te bestellen door scholen.  Alle informatie over het verhaal, de liedjes, een deel van het script en meer is te vinden op: http://www.nataliebottemanne.nl/natalie/musical-groep-8/

Deel dit bericht gerust als je mensen in je netwerk hebt die dit interessant vinden.

Posted on: 26 januari 2018, by :

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.